Winemakers Dinner med Bouchard - mandag 25. september

 

Opplev superburgundere på Havsmak

Mandag 25. september kommer Samantha Luna fra Bouchard til Norge og inviterer til en flott Winemakers Dinner i selveste Operahuset. En solid rekke burgundere i eksepsjonell kvalitet står på menyen denne kvelden, og vår kjøkkensjef har satt sammen en spennende meny med blant annet kamskjell fra Frøya, Taskekrabberøre og kullgrillet Entrecote!

Dato: mandag 25. september
Tidspunkt: 18.30
Pris: 1895,-
Vår a la carte meny er ikke tilgjengelig denne kvelden.

Se kveldens meny her.

Ditt kredittkort blir notert som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1895 kr per person.

Om Bouchard:

BOUCHARD PERE ET FILS BLE STARTET ALLEREDE I 1731 AV MICHEL BOUCHARD. I NI GENERASJONER HAR DET TIDLIGERE FAMILIEEIDE SELSKAPET VÆRT EN AV DE FREMSTE I BURGUND TIL Å KJØPE OPP VINMARKER. SÆRLIG ETTER DEN FRANSKE REVOLUSJONEN, DA MANGE AV VINMARKENE OG EIENDOMMENE SOM TILHØRTE GEISTLIGE OG ADELEN I BURGUND BLE SOLGT PÅ TVANGSAUKSJON. 

 Det har resultert i 130 hektar med vinmark i dag, hvorav 12 hektar med grand cru og 74 hektar med premier cru.
Produsenten er kjent for sine høykvalitets viner laget av druene Pinot Noir og Chardonnay fra de beste vinmarkene i Burgund. 

 Bouchard Père & Fils har vinmarker i de mest prestisjetunge områdene i regionen som Meursault, Gevrey-Chambertin, Montrachet og Pommard.
Familien Bouchard har alltid vært dedikert til å produsere viner av høy kvalitet, og deres arbeid har vært belønnet med mange utmerkelser og anerkjennelser

 

Elvira Messel